Welkom op mijn BLOG.
Hier zet ik geregeld nieuwe kaarten en soms ook GRATIS patronen op.
Laat gerust een bericht achter.

donderdag 21 januari 2010

Morehead easelkaart

Weer eens een easelkaart gemaakt. Ik vind die Martha Stewart ponsen zooo mooi, maar ook zooo duur, dat ik eens ging kijken in mijn pons-la, en kijk...ik had nog zo'n blauwe randpons, ook mooi toch?

4 opmerkingen:

 1. erg leuk gedaan, hihi die blauwe pons heb ik ook nog ergens liggen, hij doet het erg leuk op je kaart, ik moet hem ook maar eens uit de doos gaan zoeken.
  groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Sulvia,
  Ook deze kaart is weer een plaatje. Op het hj heb je vertelt over de Easel kaart en ik ben toen eens bij je komen kijken. En vond hem zo leuk dat ik ook iets dergelijks heb gemaakt. Als je zin hebt, kom dan eens eventjes kijken bij me. Je vindt me onder: www.crea-ans.blogspot.com. En je vindt dan gelijk een leuke verrassing.
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Sylvia,
  Heb je gezien dat je in het lijstje staat dat je een blog award hebt verdiend. Kom nog maar eens even op mijn site kijken.
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Sylvia,
  Helemaal precies weet ik het ook niet, want mijn dochter heeft me geholpen. Maar ik zal proberen je een beetje op weg te helpen. Het beste kun je datgene wat op mijn blog staat, kopieren en dan in jouw blog plakken. Het plaatje van de award moet je apart opslaan in jpeg en dan plaatsen in je blog. Natuurlijk moet je niet mijn gegevens op jouw blog zetten, maar jouw informatie. Daarna kun je, als je dat wilt, ook 7 bloggers nomineren en hen natuurlijk een berichtje sturen.
  Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen